NYHETER

Lys upp din höst med latinsk dans hos oss! På fredagar med start vecka 34 kan du som nybörjare både delta i nybörjarkurs och 'socialdans'. För dig som redan dansat latinskt ett tag erbjuder vi 'socialdans' med både fri dans och möjlighet till workshops för att vidareutveckla dina förkunskaper. Läs mer och anmäl dig i huvudmenyn under fliken...

I höst har vi 2 sprakande nyheter i vårt utbud - Mellodans för barn och Level Up för ungdom och vuxen som söker mer utmaning i danssalen. Läs vidare under den rubrik som passar din ålder i huvudmenyn. Se till att knipa en plats snarast!

Nu kan du boka plats för ditt barn 6-13 år på vårt populära dansläger som hålls i vår dansstudio med omnejd vecka 24. Daglägret pågår måndag-lördag och ramtider är 9:30-15:00. Begränsat antal platser!

27-28 maj avslutar vi vårens kurser med 2 shower på Kulturums scen i Märsta. Du eller ditt barn som är elev hos oss kommer uppträda en av dagarna och vilken dag det blir publiceras vecka 14. Mer information om showerna delas även ut i pappersform under lektioner vecka 14.

Nu är schemat klart för vårterminen 2023. Vi välkomnar nya kunder att anmäla sig inför kursstart vecka 4. Redan befintliga kunder har kvar sin plats i sin grupp från hösten 2022 och kallas per automatik.

P.g.a höjd lokalhyra samt höjda elpriser behöver vi höja våra avgifter med mellan 125-200 kronor i höst. Vi har jämfört och ser att vi ligger i nivå med andra privata dansskolor med liknande utbud. Vi hoppas på våra danselevers förståelse gällande höjningen. Varmt välkomna tillbaka till danshösten 2022!

Sommarkampanj!

19.07.2022

Du som är född 2007 eller tidigare, dvs är 15 år eller äldre, får 10% rabatt vid en ny anmälan till höstens kurser gjord innan 1:a augusti. Läs mer i huvudmenyn om vårt kursutbud och anmäl dig redan idag för att få rabatten.

SOMMARTIDER!

13.07.2022

Verksamheten tar sommarlov och höstens kurser startar vecka 35 och pågår t.o.m vecka 49. Under sommaren svarar vi i telefon när vi kan och på mail sporadiskt. Därför kan besked om plats i en dansgrupp dröja något, men det kommer! Tack på förhand för visat tålamod och ha en fin sommar!

Vi har utökat utbudet något. Klicka på 'Kursutbud PDF' för en översikt. Höstens kurser pågår mellan vecka 35-49. Varmt välkommen med din anmälan!