NYHETER

Vi har utökat utbudet något. Klicka på 'Kursutbud PDF' för en översikt. Höstens kurser pågår mellan vecka 35-49. Varmt välkommen med din anmälan!

Onsdagen den 9/2 firar vi att restriktionerna hävs med en gratis-klass i salsa av vår egen salsa-kung Aris, alias gladiatorn Phoenix från TV4. Vill du sedan fortsätta med salsa betalar du endast 995 kr för 6 lektioner. Läs mer och anmöl dig under fliken 'Kurser Vuxen' i huvudmnyn.

JULKLAPPEN!!!

05.12.2021

Köp en danskurs i julklapp till någon du känner - eller kanske till dig själv! Om du bokar innan den 20/12 får du 10% rabatt. Gäller endast nyanmälningar.

Vårens kurser pågår vecka 4-20, boka dansklasser för dig och dina barn redan idag. Anmälan görs via webbformuläret 'Anmälan' som du finner intill alla kurser. Varmt välkomna till en ny rolig dansvår!

Nu är höstens schema klart! Knip era platser redan idag. Vissa grupper har endast enstaka platser kvar!

Intresset för barnbalett ökar alltjämt! Nu startar vi ny grupp för 9-11 åringar på torsdagar kl.18:25. Knip en plats senast 28/1 (kursstart) och få 25% i rabatt! Läs mer och anmäl ditt barn under 'Kurser 4-14 år' i huvudmenyn.

Våren 2021 erbjuder vi dig och din partner privatlektioner i latinska stilar med Aris, gladiator Phoenix från TV4, född och uppvuxen på Kuba med dansen i blodet. För att läsa mer och boka dig och en partner klicka dig in på "Kurser Vuxen" i huvudmenyn. Hoppas vi ses!

Vi fortsätter erbjuda våra dansare handtvål, pappershanddukar och handsprit. In- och utgång separeras för att undvika trängsel, och i danssalen har vi olika metoder för att hålla avstånden. Lokalens handtag och beröringsytor desinficeras dagligen. Vi ser fram emot en ny säker dansvår! Tillsammans!

Anmäl dig, ditt barn eller någon du känner till danskurs innan 24/12 och få 10% rabatt. Gäller endast vid nyanmälan. Faktura kommer i februari.
Utbud samt anmälan hittar du i huvudmenyn!