BLOGG

Dans är träning och nöje i ett! Våra danskurser ökar alltjämt i popularitet och det finns platser kvar i samtliga grupper till nästa danstermin! Se till att knipa en av dem! Vi uppträder på Kulturum både höst och vår.

GRATIS workshop där du kan dela och lära danser ifrån andra länder. Vad kan jag? Vad kan du? Vad kan vi tillsammans? Dansglädje och gemenskap! Plats: Valsta Centrum. Datum/tider: hittar du under fliken "Mångfaldsfestival 2018" i huvudmenyn.

Onsdagen 8/8 kl.16:00 kan ni komma och dansa med Helena i POP-UP parken. Hela familjen kan vara med. Ta med vänner och bekanta! FRI ENTRÈ

I höstens kursutbud finns en del NYHETER! Klicka på sidan *KURSUTBUD' för mer information. Ta varje chans till dans!

Dans för mamma & baby, Dans för gravida och 'Groove familj' - hela familjen dansar tillsammans. Läs mer om vårt kursutbud genom att klicka på "KURSUTBUD" i huvudmenyn.

11 november hålls en Mångfaldsfestival på Kulturum i Märsta. Vi söker nu dig som har kunskap, eller känner någon som har, om danser/steg från andra länder! Klicka på "Mångkulturell festival 2018" i huvudmenyn för mer information!

Under veckorna 25, 26, 27 hålls en kortkurs i "Groove". Dans för hela familjen! Enkla rörelser, stegrande puls med fokus på att hitta "svänget" i din kropp. För mer information se fliken "Kurser" och för anmälan klicka på fliken "Praktisk information" i huvudmenyn.