BLOGG

Senaste nytt hos oss inför hösten -19 är Salsakurs och Musikalgrupp! Dessutom kommer det ges möjlighet att öva Fortnite-danser på onsdagar i Showkidsgrupperna :-)

Klicka på rubriken för att hitta pdf med hålltider för prova-på-kvällarna! Alla Kan vänta medan barn, ungdom eller vuxen provar stilen de är intresserade av, Hoppas vi ses!

Onsdagen 19/6 kl.18:00-19:30 prova på i S:t Olofs gymnastiksal i Sigtuna.
Torsdagen 20/6 kl.18:00-19:30 prova på i Forums spegelsal i Märsta.
(Egen lokal under renovering)
Inom kort publiceras ett schema med tider för olika stilar. Axplock ur kursutbudet.
Varmt välkomna!

Dans är träning och nöje i ett! Våra danskurser ökar alltjämt i popularitet och det finns platser kvar i samtliga grupper till nästa danstermin! Se till att knipa en av dem! Vi uppträder på Kulturum både höst och vår.

GRATIS workshop där du kan dela och lära danser ifrån andra länder. Vad kan jag? Vad kan du? Vad kan vi tillsammans? Dansglädje och gemenskap! Plats: Valsta Centrum. Datum/tider: hittar du under fliken "Mångfaldsfestival 2018" i huvudmenyn.

I höstens kursutbud finns en del NYHETER! Klicka på sidan *KURSUTBUD' för mer information. Ta varje chans till dans!

Dans för mamma & baby, Dans för gravida och 'Groove familj' - hela familjen dansar tillsammans. Läs mer om vårt kursutbud genom att klicka på "KURSUTBUD" i huvudmenyn.

11 november hålls en Mångfaldsfestival på Kulturum i Märsta. Vi söker nu dig som har kunskap, eller känner någon som har, om danser/steg från andra länder! Klicka på "Mångkulturell festival 2018" i huvudmenyn för mer information!