NYHETER

Den 15-20 juni är det dags för vårt årliga dansläger. Vi dansar både i vår dansstudio och ute i naturen. Två dagar gör vi utflykter med bl.a korvgrillning och bad. Begränsat antal platser - knip en redan idag! ANMÄLAN ÖPPEN

SALSA 2024

14.02.2024

Vi har nöjet och äran att erbjuda kortkurser i salsa med den kubafödde Aris som vi könner igen som Phoenix i TV4´´s Gladiatorerna. Det finns kurser för nybörjare, fortsättare samt privatlektioner.

Två dansinstruktörer slutar pga plugg och flytt. En ny kommer in, samt några klasser får byta till annan, redan befintlig instruktör. Läs mer om ändringarna i vår sk 'Kursöversikt PDF' i huvudmenyn. Vi kallar våra elever via mail. Du behåller din plats i en grupp tills du fyller i en sk 'avanmälan'. Vi ses vecka 4!

Du hittar kursutbudet i huvudmenyn och klickar dig in på en flik som passar din eller ditt barns ¨åldersgrupp. Under varje kurs finns en knapp för 'Anmälan' så du dirigeras till rätt sida. Välkommen!

Lys upp din höst med latinsk dans hos oss! På fredagar med start vecka 34 kan du som nybörjare både delta i nybörjarkurs och 'socialdans'. För dig som redan dansat latinskt ett tag erbjuder vi 'socialdans' med både fri dans och möjlighet till workshops för att vidareutveckla dina förkunskaper. Läs mer och anmäl dig i huvudmenyn under fliken...

I höst har vi 2 sprakande nyheter i vårt utbud - Mellodans för barn och Level Up för ungdom och vuxen som söker mer utmaning i danssalen. Läs vidare under den rubrik som passar din ålder i huvudmenyn. Se till att knipa en plats snarast!

Nu kan du boka plats för ditt barn 6-13 år på vårt populära dansläger som hålls i vår dansstudio med omnejd vecka 24. Daglägret pågår måndag-lördag och ramtider är 9:30-15:00. Begränsat antal platser!

27-28 maj avslutar vi vårens kurser med 2 shower på Kulturums scen i Märsta. Du eller ditt barn som är elev hos oss kommer uppträda en av dagarna och vilken dag det blir publiceras vecka 14. Mer information om showerna delas även ut i pappersform under lektioner vecka 14.

Nu är schemat klart för vårterminen 2023. Vi välkomnar nya kunder att anmäla sig inför kursstart vecka 4. Redan befintliga kunder har kvar sin plats i sin grupp från hösten 2022 och kallas per automatik.

P.g.a höjd lokalhyra samt höjda elpriser behöver vi höja våra avgifter med mellan 125-200 kronor i höst. Vi har jämfört och ser att vi ligger i nivå med andra privata dansskolor med liknande utbud. Vi hoppas på våra danselevers förståelse gällande höjningen. Varmt välkomna tillbaka till danshösten 2022!