NYHETER

Hösten 2024 startar vi seniorgrupper även i Märsta och Knivsta. Kurserna beräknas starta vecka 35 och vi återkommer med mer information när lokal och tid är bestämt!

Vi vill dansa med er i sommar! Klicka dig in på sommarkurser 2024 i huvudmenyn för mer information samt anmälan. Varmt välkomna!

Massage 30%

07.04.2024

I april och maj kan du boka en välgörande massagebehandling för 30% rabatt. Hitta 'massage' i huvudmenyn och läs mer om hur du bokar. Välkommen!

Vecka 15-20 erbjuder vi 2 olika kortkurser om 6 danslektioner. I huvudmenyn finner du 'kortkurs breakdance' för barn 7-10 år och 'kortkurs salsa' för vuxen och ungdom. Välkommen med din anmälan!

Den 15-20 juni är det dags för vårt årliga dansläger. Vi dansar både i vår dansstudio och ute i naturen. Två dagar gör vi utflykter med bl.a korvgrillning och bad. Begränsat antal platser - knip en redan idag! ANMÄLAN ÖPPEN

SALSA 2024

14.02.2024

Vi har nöjet och äran att erbjuda kortkurser i salsa med den kubafödde Aris som vi könner igen som Phoenix i TV4´´s Gladiatorerna. Det finns kurser för nybörjare, fortsättare samt privatlektioner.

Två dansinstruktörer slutar pga plugg och flytt. En ny kommer in, samt några klasser får byta till annan, redan befintlig instruktör. Läs mer om ändringarna i vår sk 'Kursöversikt PDF' i huvudmenyn. Vi kallar våra elever via mail. Du behåller din plats i en grupp tills du fyller i en sk 'avanmälan'. Vi ses vecka 4!

Du hittar kursutbudet i huvudmenyn och klickar dig in på en flik som passar din eller ditt barns ¨åldersgrupp. Under varje kurs finns en knapp för 'Anmälan' så du dirigeras till rätt sida. Välkommen!

Lys upp din höst med latinsk dans hos oss! På fredagar med start vecka 34 kan du som nybörjare både delta i nybörjarkurs och 'socialdans'. För dig som redan dansat latinskt ett tag erbjuder vi 'socialdans' med både fri dans och möjlighet till workshops för att vidareutveckla dina förkunskaper. Läs mer och anmäl dig i huvudmenyn under fliken...

I höst har vi 2 sprakande nyheter i vårt utbud - Mellodans för barn och Level Up för ungdom och vuxen som söker mer utmaning i danssalen. Läs vidare under den rubrik som passar din ålder i huvudmenyn. Se till att knipa en plats snarast!