NYHETER

Under höstlovet erbjuder vi daglig dans för barn och unga, samt en rad olika prova på och workshops för ungdom och vuxen. Läs mer och anmäl dig och dina barn via denna länk: https://www.sigtunadansskola.se/hostlovet-ht-20/ eller gå in via huvudmenyn.

I höst ökar vi antalet dansgrupper och åldersindelar barngrupper bättre. För vuxna har vi nya grupper i street, balett och på fredagar anordnar vi salsaaftnar
Gå in och anmäl dig eller dina barn via hemsidan.
Fyll i ett webbformulär under kursen du vill gå och klicka på skicka! Välkomna!!

8 st workshops i olika tekniker och tema. Balett, Jazzdans, Yoga för barn och ungdom, Floor barre och Streetdance för Vuxna. Priser: 150-200 kr, få mängdrabatt vid fler än en! Klicka in via huvudmenyn och anmäl dig direkt vid den workshop du vill gå.

I höst satsar vi på en sk "koreografigrupp". Du måste vara minst 15 år och ha en dansbakgrund där du uppträtt på scen en del förrut. Du behöver fylla i en ansökan där du berättar om din dansbakgrund. Det kan eventuellt även bli aktuellt med en audition. Gruppen kommer att fokusera på koreografier för sceniskt bruk. Ansök om en plats...

Boka din plats på önskad kurs redan Idag. Fyll i ditt webbformulär online så kommer en bekräftelse av plats inom 48 timmar.
I höst delar vi upp barngrupperna i mer åldersspecifika grupper och vi utökar utbudet med bl.a Hip Hop och latinska aftnar. Välkomna till ett liv med mer dans hösten-20!

11-17 juni Dansläger för barn i åldrar 6-12 år
22 juni - 12:e juli Sommarkurser för både barn, ungdom och vuxna.
Klicka på fliken 'DANSLÄGER & SOMMARKURSER' för mer information

Alla dansklasser förutom stepp dansar som vanligt på Valborgsmässoafton. Varmt välkomna!!!

Fredags-Disco!

21.01.2020

Under våren 2020 anordnar vi discon i vår danslokal med discokula och rökmaskin!
Fri dans, "coola moves" med dansinstruktör, lekar, danstävling, danslekar m.m.
Nästa gång "Alla hjärtans dag", fredagen den 14/2
Tider: lågstadiet kl.17:00-19:00 / Högstadiet kl.19:15-21:15.
Entré: 50 kronor. Snacks och dryck till självkostnadspris.
Anmälan: via hemsidan,...