NYHETER

Vårens kurser pågår vecka 4-20, boka dansklasser för dig och dina barn redan idag. Anmälan görs via webbformuläret 'Anmälan' som du finner intill alla kurser. Varmt välkomna till en ny rolig dansvår!

Nu är höstens schema klart! Knip era platser redan idag. Vissa grupper har endast enstaka platser kvar!

Intresset för barnbalett ökar alltjämt! Nu startar vi ny grupp för 9-11 åringar på torsdagar kl.18:25. Knip en plats senast 28/1 (kursstart) och få 25% i rabatt! Läs mer och anmäl ditt barn under 'Kurser 4-14 år' i huvudmenyn.

Våren 2021 erbjuder vi dig och din partner privatlektioner i latinska stilar med Aris, gladiator Phoenix från TV4, född och uppvuxen på Kuba med dansen i blodet. För att läsa mer och boka dig och en partner klicka dig in på "Kurser Vuxen" i huvudmenyn. Hoppas vi ses!

Vi fortsätter erbjuda våra dansare handtvål, pappershanddukar och handsprit. In- och utgång separeras för att undvika trängsel, och i danssalen har vi olika metoder för att hålla avstånden. Lokalens handtag och beröringsytor desinficeras dagligen. Vi ser fram emot en ny säker dansvår! Tillsammans!

Anmäl dig, ditt barn eller någon du känner till danskurs innan 24/12 och få 10% rabatt. Gäller endast vid nyanmälan. Faktura kommer i februari.
Utbud samt anmälan hittar du i huvudmenyn!

Nyfikna på dans! Nu kan man anmäla sig till vårterminens kursstart vecka 4! Vi har bl.a show-, street-, balett- och salsakurser.
Läs mer om kursutbudet i huvudmenyn och anmäl er redan idag!
Vissa kurser har kö, där får man plats vid avhopp.
P.S. Är du redan elev hos oss behöver du inte göra något, kallelse kommer i december!

Under höstlovet erbjuder vi daglig dans för barn och unga, samt en rad olika prova på och workshops för ungdom och vuxen. Läs mer och anmäl dig och dina barn via denna länk: https://www.sigtunadansskola.se/hostlovet-ht-20/ eller gå in via huvudmenyn.

I höst ökar vi antalet dansgrupper och åldersindelar barngrupper bättre. För vuxna har vi nya grupper i street, balett och på fredagar anordnar vi salsaaftnar
Gå in och anmäl dig eller dina barn via hemsidan.
Fyll i ett webbformulär under kursen du vill gå och klicka på skicka! Välkomna!!

8 st workshops i olika tekniker och tema. Balett, Jazzdans, Yoga för barn och ungdom, Floor barre och Streetdance för Vuxna. Priser: 150-200 kr, få mängdrabatt vid fler än en! Klicka in via huvudmenyn och anmäl dig direkt vid den workshop du vill gå.